Ål-tag

Nu har det börjat!! Lilla Axel har idag, för första gången, ålat sig fram hela 5 cm:) Min gubbse. Fast det verkar också vara ganska kul att snurra runt, runt, runt på magen, hihi.

Ja, vi har tillbringat två nätter hos mamma och pappa. I torsdags hjälpte Alexander och Nielsen mamma och pappa att putsa deras grund. Åh så fint det blev!!!! Dom är duktiga dom små liven;) Dock sträckte Alex sin rygg till följd av det hela, stackarn. Fast med lite Zon gel så har det nästan gått tillbaka helt. Tur det.

Annars har det varit lungt och stillsamt. Mamma jobbade igår och pappa agerade taxi, så jag och Axel hade nästan hela dagen för oss själa:) Det blev lite gungning i hans nya röda gunga och mys med bebisskratt på en filt i det gröna:) Låter helt underbart och det var det också, MYCKET!
Jag har även börjat införa lite nya sovrutiner. Ingen power-nap efter halv fyra-fyra för då sover han 12 timmar i sträck på natten istället och det tycker jag är bättre för honom. Kanske och då menar jag kanske, så sover han snart en lite längre stund efter lunch mitt på dagen istället. Det hade ju varit kalas-bra:)

Förresten om vädret nu var bra igår så var det inte det idag mitt på dagen. Fy bubblan säger jag bara. Har inte alls varit avundsjuk på Linda, Michel och Tinde, som befinner sig i ett varmt och soligt Spanien.
Jag, flax, mamma och min syster Malin tog oss en promenix -i ösregn- bort till en Vernissage, som min gulliga faster Kerstin anordnat med hennes kollega. Dom har gjort iordning så mycket gamla möbler till något fantastiskt fint! Åh jag ville ha allt, som fanns där. Kommer definitivt att besöka dom igen!
När vi kom hem igen, som dränkta katter, så kom faster Annelie och kusin Emma på besök en stund. Så roligt! Axel är nog lite kär i både Malin och Emma tror jag. Han kan bara sitta och titta på dom i evigheter. Sötfisen.
Nu är vi hemma i Torslanda igen vilket är ganska okej det med. Hoppas på en solig dag imorgon!

Önskar en fortsatt bra helg. Här skall iallafall lamporna släckas för lite sömn

Natti natt! zzzZZzzzzzZzzzZZzzz

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0