Vaken...

Jag är vaken och väääldigt pigg. Det är inte sant!! Varför vaknar jag klockan 5, pigg och utvilad, medans min lille skrutt sover jättegott? Jaja..


Måste visa en bild. Tjejer, akta er, strandraggarn is on his way, med badanka och allt...;)



Bebisförälskelse

Äntligen har jag fått sätta mig lite. Är helt slut men vilken dag! :) Dagen började, som vanligt, med en bajsblöja. Lite nakentid på filten i vardagsrummet och vad händer då? HAN BAJSADE IGEN! Hallå eller? Kan inte säga att det var mysigt direkt. Usch, fy, blä, urk! Efter denna händelserika morgon tog vi oss en promenad till bussen för att åka in till stan och möta upp två fina tjejer, Em och Malva. Jag och plalaxel tog oss en promenad upp till Handelshögskolan där vi mötte upp girlsen. Fikade på Glädjebubblan, som är ett bebiscafée, det var mysipys. Malva är så sjukt gosig och söt!! Blev kär till tusen. Axel satt mest och var lite cool, som alltid. Tror han försökte verka lite ointresserad av henne, bara för att hon skulle bli mer intresserad av honom. Haha, skämt åsido;) De tyckte om varandra så vi har nu bestämt att de skall gifta sig, yes! Hehe.
Efter fikat blev det en liten promenix och lite bättre vä der, så vi tog oss en promenix ner till hamnen, där Axel fick mellanmål, äpple- och bananyoghurt, huuuur god som helst. Ja, jag har smakat, det luktade nämligen oerhört gott.




Min mysboll


En supersöt mamma och hennes söta och busiga dotter
(en Axel i tjejmodell, hihi)



Påvägen hem släppte Alexander av mig vid systembolaget. Hjälp, det var första gången på ett och ett halvt år. Kom knappt ihåg hur man gjorde. Men lite rosévin, cider och öl blev det till imorgon iallafall. Imorgon skall vi nämligen lämna bort Axel för första gången över en natt. Han skall spendera tiden hos sin mormor och morfar så jag är inte orolig, jag vet ju att han har det prima där. Får all uppmärksamhet hela tiden;)
Mamma och pappa skall ut på äventyr med lite vänner:)
Men nu ska jag gå och lägga mig om jag skall orka med dagen och natten imorgon också.

Over and out

Välbehövlig shopping

Hejsan hejsan!

Jag och min lille fis har varit på Kungsmässan i Kungsbacka idag. Jag har fått pröva ut linser som förhoppningsvis passar mina ögon bra:) Mamma och Axel gick då till apoteket en sväng. Lyckades shoppa loss ordentligt på Gina Tricot.. Fick 9 plagg för 491 kronor. Det där var inte så dåligt;) Axel lyckade faktiskt somna inne i dunka dunka musiken i affären också. Då är man trött! Min lillefis fick ett par sockeplast och strumpor han också;) Även om jag och min mor var sugna på att köpa något mer fick vi stoppa oss själva, haha. Vi köper ju bebiskläder heeeeela tiden och alltid. Min lilleskutt är en aning bortskämd. Fast än så länge förstår han inte det. Han tror mest att kläder är något man kan äta:)
Hade tänkt lägga upp bilder på min inköp, men jag får fixa det en annan dag istället. Måste nästan sova nu eftersom vi skall träffa Emeli och hennes fina dotter Malva imorgon. Ser fram emot det. Kommer nog bli lite kaos.. Alla vet att jag har världens sämsta lokalsinne och tydligen är jag inte ensam om det, hahaha! Vi kommer nog gå runt, som två virrpannor och leta efter caféet vi skall besöka:) Mer om det imorgon för nu väntar kudden.

Natti natti

Kram sara

Helt slut men glad ändå!

Ojojoj.. så har jag jobbat ännu en helg. Jag är helt slut i hela kroppen, fjuuu. Det var så skönt att vara hemma hos mamma och pappa. Rena rama lyxlivet :D Supergod mat , privat chaufför(pappis) och bara mysigt :)
Har ju pratat lite om att skaffa en vagn till eller en helt ny vagn. Jag ville ha en, som var enkel, att ta med sig när man skall ut och shoppa plus att den borde vara en lättviktare. Japps I found it! En BabyTravel trehjuling. Så himla smidig med lufthjul och allt. Notan blev billig också, endast 1000 kronor på blocket=) Så det blev en nöjd Sara men även en nöjd Alexander, hihi. Axel brydde sig inte så mycket, han bara satt där han satt. Min fina fina älskling.

Idag har vi varit i Stenungsund och hälsat på Axels farmor, Karin. Fått äta god sallad och Axel har fått nya fina sommarkläder. Just det, fisen mormor och morfar köpte också finfina kläder till prinsen. Superduperbra!

Vi har ännu en fullspäckad vecka med massor av roliga saker framför oss. Älskar det! :D

Skall ni hitta på något skojsigt?


En glad prinskorv<3

Ännu en härlig dag


JAAA Babblarna!=D



Dagen började superbra men en glad bebis, som fick titta på Babblarna innan frukost. Vid halv 12 åkte vi och besökte Melissa och lilla Charlie. En sådan liten söt gosebebis!!!! Madde och lilla Theo var där också:) Var så roligt att träffas. Ni är härliga, tjejer!
Madde har köpt en ny vagn. Typiskt. Nu vill jag också ha en, haha..
Sen har det väl inte hänt så mycket mer idag. Jag och Axel har tittat i speglar. Väldigt roande. Inte för mig kanske men för Axel;) Nu sover min prins för natten och har gjort sesan 19.30. Blev ett Zumba-pass efter det, så nu är jag rätt mör i kroppen måste jag säga.

Igår var vi och hälsade på Malin och Ludvig vilket också var väldans mysigt. Hennes lilla fis var också en knubbis precis, som Axel, hihi.

Imorgon skall vi till faster Linda och hälsa på en sväng på morgonen sedan bär det av till Onsala där Axel skall spendera helgen när mamma och pappa jobbar. Skönt att man har snälla föräldrar, som lagar supergod mat till mig, när jag kommer hem:) Tack mamma o pappa!
Nu borde snart Alexander komma cyklande från jobbet.. Han har jobbat sedan 10 imorse min duktiga älskling:)
Så det blir nog ett par avsnitt av Vänner och sedan kudden.
Hoppas ni haft en bra dag och att ni kommer sova gott:)

Kram Sara




Åh, kan man äta den här?

INGEN SPYA!!!!

JAAAA!

Efter Axels frukost kom det en megarap men.. INGEN SPYA! Vem blev gladare om inte jag? Hoppas han har slutat med det nu då. Alla som har "spy-barn" vet vad jag menar. När han drack ersättning så kaskadspydde han hela tiden. Men nu, nu kanske det har vänt..?=D

God morgon

Satte på Tvn och Axel var där med en gång. Han är snabbare än blixten

i sin gåstol min fina fina skrutt. Nu är det dags för yoghurt-frukost. Mums!


Zumba och gnällig bebis

Woho! Idag har Jockispockis varit och hälsat på oss, så mysigt! Bjöd på lax, färskpotatis(inte svensk då) och vitlöksås. Till efterrätt blev det jordgubbar och glass. Lät väl inte fy skam va?:)
Jag skjutsade hem min vän efter besöket och ja.. Sara och lokalsinne. Tjena. Ingen connection alls. Var så himla många bilar så jag kunde inte vända, så jag fick köra en himla omväg. Haha, men hem kom jag tillslut ändå. Tur det. Lilla plaxel va så gnällig. Han har varit det ett par dagar. Snälla låt det vara tänderna nu...
Annars har det inte hänt speciellt mycket. Körde ett Zumba-pass nu yeeeey Let't Zumbaaa! Hahaha. Det är ganska töntiga repliker dom har ibland men det är sjukt kul att dansa det. Hoppas ingen ser mig bara för jag måste ju se helt knasig ut.

Imorgon skall jag till Malin och Ludvig med Karin och Arvid. Hoppas att Therese och Elsa kan följa med också och att dom mår bättre! Krya på er om du läser detta Therese:) Just  det Elsa fyller 1 år imorgon också, stora tjejen! Hon är så bedårande söt den skruttan.
Kanske dags att sova nu om man skall orka allt imorgon också, yes!

Förresten, jag måste bara berätta. Axel pratar i sömnen! Hihi imorse så tog jag in honom till våran säng för att han vaknade halv 5 och var ledsen. Han somnade om rätt fort men efter en 20 minuter hör jag "göööh, hahahah, göööh, haha" Åh jag älskar ljudet av bubblande bebisskratt man blir så glad och gladare blir man när man vet att han drömmer något bra också;) Kanske drömde han om en dansande Zumba-mamma, vad vet jag? Hihi

Nä dags för kudden.

Natti natti

Kramar Sara

Bilder på min sötnöt

Finaste hänger i slottskogen



Fräckisen ute på altanen och solar med mammis



Axels min när han såg fiskarna på Universeum:)




Hajtänder är häftiga grejer

Woho "moster" Emma skall få finbesök!

Igår grillade vi för första gången i år! Är det inte vår då? Så himla gott. Blev även jordgubbar till efterrätt. Mumsmumsmums!=)
Mamma och pappa var här och hälsade på igår. Det gillade Axel. Mormor är rolig att titta på=) Kan det vara att jag är väldigt lik henne kanske?
Axel gungade för första gången igår också. Hihi det var så sött. Han tyckte det var spännande iallafall.

Sömnen har ju varit lite sådär dom senaste två nätterna. Lillskrutten har inte sovit bra alls då han skrikit med jämna mellanrum. Lille fisen:( Han var jätteledsen igår också. Usch det gör ont i mamma-hjärtat. Vill bara hålla om honom och krama honom hela tiden, vill inte att någon annan skall hålla honom när han är så ledsen. Idag har han varit lite gladare. Tack gode gud för alvedon!

Min fina kusin Emma fyllde 23 i lördags så idag skall jag och Axel till henne på fika. Det är ju inga släktkalas längre när man fyller år direkt, men Emma och Emelie är ju dom kusiner som jag umgåtts mest med, så då får vi en anledning till att träffas också=D

Nu måste jag göra mig iordning, skall till apoteket och köpa mer alvedon till min prins och sedan åker vi till ett soligt Kungsbacka, mysigt!
Hinne rinte lägga upp bilder nu så dom kommer ikväll istället:)

Ha en bra dag ute i solen!

Kramar Sara





Nu kommer jag göra min blogg offentlig igen. Jag har denna bloggen för att skriva av mig. Är skönt att ha ett "bollplank" där man kan få stöttning av andra, som är i samma situation, som mig. Jag skulle aldrig hänga ut någon i bloggen eller vara elak mot någon. Jag är nämligen inte sådan. Om någon skulle känna sig träffad och bli ledsen av
något jag skriver så är det verkligen inte meningen. Ville bara säga det så det inte uppstår några missförstånd.



Underbara sol

Jag säger det. Jag älskar solen mest av allt i hela världen=) Är ingen vintermänniska alls. Haha, våren är undrbar! I onsdags var jag och Axel i slottskogen med Karin, Arvid,Therese och Elsa. En sådan supermysig dag! Vi åt lunch vid björngårdsvillan och sedan ockuperade vi deras toalett för blöjbyten. Haha! Det blev en rätt bra kö;)
När vi kom  hem var vi ute på våran uteplats i den underbara solen. Hur underbart, som helst! I torsdags var jag så himla rastlös och ville bara hitta på något så vi tog en tripp inne på Universeum. Har aldrig varit där innan så det var en upplevelse=)
Jag gjorde dock bort mig totalt... Jag tappade ut axels flaska med vatten inne i "restaurangen". Det var ju ingen fara bara att torka upp.. värmde Axels mat, ställde burken på bordet, satte mig ner själv och då kom jag åt barnmatsburken med armbågen så ja.. Axels mat låg perfekt där på golvet. Tur att jag vet att jag är klumpig och tar med mig extra av allt;)

Alexander är uppe hos sina päron med Axel. Kunde verkligen inte föla med. Den röda tanten kom på besök igår och tjena! Såhär ont har jag inte haft på flera år!

Ska ut och sola lite:)

Kramis

Kärlek



Mamma älskar dig mest!

Det går så fort

Ja det kan man verkligen säga. Axel utvecklas så fort nu! Gaaah! Hinner inte med.  Han står upp numera i sin gåstol då han håller sig på "brickan" framför. Vi fick nämligen låna en äldre modell gåstol av Alexanders syster. Varför köpa massa nytt när det gamla funkar bättre;) Men den  nyare gåstolen är väldigt mycket finare än denna äldre, hihi. Men, som sagt, får jag nu ha koll på min lilla blixt hela tiden. Ena stunden kan han sitta så snällt och bara titta sig runt och så vipps så har han hittat något intressant och är där på 2 röda. Axel har roligt, som bara den, och det är ju det som är meningen.

BabyBarn-mässan var väl ingen jätte-höjdare men det var lite kul ändå:) Vi köpte 2 trä-skallror, som fisen älskar mest! Efter det körde jag Alexander till jobbet och jag och fis åkte till mamma och pappa där Axel spenderade helgen när vi jobbade. Jag sov över där också eftersom det är kortare väg från mor och far än här ifrån Torslanda. Tror inte att Axel tyckte det var tråkigt hos mormor och morfar. Fått all uppmärksamhet och bortskämd till tusen. Han har lärt sig att rulla från mage til rygg också! Jag vet att det är ganska sent men han har aldrig varit intresserad eftersom han har älskat att ligga på mage. För rygg till mage var han snabb på att klara av.

Idag har vi haft besök av min svärmor och när hon åkt gick vi en promenad. Vi gick förbi en affär, som hade 70% pga konkurs, och jag fick mig ett fint, ljusrosa odd molly-linne :D Har aldrig ägt något från dom eftersom priserna inte är speciellt låga annars..

Nu är det snart dags för mat och tur är väl det för jag är såååååå hungerig!!!!!!!!!!!!!

Hoppas ni haft en bra helg=)

Kramar Sara


Åh vad är det för något vackert?



Jag vill ha den...



Nämen en lika vacker till, livet är underbart!

Nya kläder


Fräckis


Färgglada boddys


Gubbkepsen


Dreggelhaklappar behös mer än väl


Mitt nya, fina duschdrapperi


Köpte allt förrutom duschdrapperiet på Kappahl =)

Tjabba tjena hallå

Hej hej!

Idag har min älskade lilla prins varit hos sin faster Linda och kusin Tinde och lämnade mamma och pappa för en stund. Jag gick då loss i affärerna. Lite typiskt mig, men jag ÄLSKAR att köpa bebis-kläder :D Blev en hel del plagg, som jag visar sen.
Linda skall ha sitt andra barn i augusti ochville passa Axel idag för att hon tycker att han är så gosig så det fick hon såklart göra. Tinde tycker mer att han är en efterhängsen dreggelmaskin(tänder snart SNÄLLA?!). Vart hon än gick följde han efter i sin gåstol den lille busungen. "Saja ta bort honom han djegglar på mina leksakerj!" Hihi, eller: "Mamma varförj haj han en sån där grej mellan benen. Jag vill ha en lillasystej" Haha! I förrgår hade hon sagt något i stil med "Pappa, Axel är min systej". Hon är världens sötaste lilla tjej. Pratar ibland med rena "r" och ibland med "j".
Så idag har vi haft en mysig dag! Jag är väldigt mycket för ordet mysigt, haha! Tycker att allt är så "mysigt" hela tiden. Jag e knasig.

Ja!! Jag var hos optikern igår och det blev inga nya glasögon. Hallelujah! Hon tyckte jag skulle vänta med det eftersom jag var gravid för inte så längesen. Hormonbalanser och sådant konstigt, så det fick bli linser istället. Dom är ju lite lättare att byta ut om synen ändras. Blev lite shoping då med. Tre boddys från H&M med tryck som " I<3DAD och I<3MUM" på och en keps! Idag blev det också en keps inhandlad men denna gång en "gubbkeps" Häftigt värre;)

Imorgon skall vi på BABYBARN-mässan en stund. Fick fribiljetter av en kompis. Så himla gulligt av henne. Tack Malin!! Sedan bär det av till min mamma och pappa. Dom skall vara barnvakter i helgen för både jag och Alexander jobbar. Jag sover över hos dom också för det tar lika lång tid till mitt jobb därifrån, som det tar här hemifrån. Kommer nog inte hinna blogga försen på måndag så jag hoppas ni får en trevlig helg i det soliga vädret, som kommer komma. Jag skall sätta på mig min blå-gula pyamas och sälja lite kök tänkte jag.

Tjipp!



På Påskafton med den fina Hilfiger-tröjan Markus köpte till honom











Han är så söt när han försöker krypa:)




Vilken vecka!

Såhär mycket planerat har jag inte haft på länge. Känns så skönt. Har hittat på något varje dag, nästan iallafall;)
Imorgon blir det optikern. Åh jag hatar att gå dit. Eller förlåt, hata är ett väldigt starkt ord, tycker mindre om kan jag säga istället. Känner mig lika hemsk i alla glasögon. Svarta,röda,rosa,bruna,runda,fyrkantiga,ovala, you name it! Varför inte köra Harry Potter stylen? Svarta, runda och stora glasisar. Hade jag inte varit übersnygg i det? Oja. Tror Alexander hade tyckt att jag var HOT HOT HOT, fast det kanske bara är vad jag tror, hihi. Får ha mamma till hjälp. Vi ser likadana ut och hennes glasögon är fina:)

Idag har Fia varit här. Jag gjorde en Taco-paj, som blev supergod. Har tröttnat på att laga mat det sista. Har tröttnat på det mesta faktiskt. Känner ingen motivation riktigt. Träna är inte heller kul. Det som jag tycker minst om, det är att bo där jag bor. Känner att jag klagar lite väl mycket kanske men det är det, som tynger mig mest. Känner mig så långt ifrån allt jag vet och känner till. Hising-island är inget för mig. Absolut inte Torslanda. Det är jättefint här och superbra område bor vi i. Men, det finns ett men. Det är helt fel. Fel sida på Göteborg. Letar lägenhet,som aldrig förr, i Mölndal, Lindome och Kungsbacka nu. Om jag har tur så kanske det dyker upp något snart:)

Från något jobbigt till något bra. Min älskade prins! Åh han satt och lekte för sig själv, med sina leksaker idag på täcket, som jag lagt i vardagsrummet. Han var så söt! Nu ligger han och sussar för fullt. Godisbiten. Mitt allt.
Jag och Linda -Alexanders syster- pratade idag om att dom som inte har barn kan inte förstå vilken kärlek man har till sitt barn. Den kärleken är underbar. Kan tycka att den gör lite ont ibland, som om jag älskar honom, så mycket att jag inte vet vad jag skall ta mig till. Någon mer, som känner så?

Nu blir det kudden för min del. Imorgon är det dags för glasögonormen att skaffa nya brillor. Den är inte dålig=)

Natti natti!

Fika med snyggingarna





Jiihaa!

Ja.. Jag har ingen kamera. Den är glömd hos svärisarna. Tyfis. Så bilder på kläderna får komma senare. Igår var vi hos min kära mor och far. Himla trevligt och så gooooood mat! Fläskfilé i ädeostsås, potatisgratäng och sallad. Åh jag var i himmelriket. Det var sååååå gottgott i gottgott:) Vi kom hem vid halv sju så det blev inte så sent och det var skönt.
I eftermiddag blir det fika med Anna och Joakim(kanske). Skall bli riktigt nice. Hade varit mysipys att ta med sig palaxel också. Skall nog övertala min kära sambo att han skall hälsa på en kompis i stan så slipper jag parkera mitt i stan. Jag gillar inte att parkera där. Jag hatar att köra bil där. Finns roligare saker att göra om man säger så:)
Ja eftersom jag då skall iväg snart så borde jag inte sitta här och skriva. Jag skall egentligen städa och göra mig iordning, men det är bara det att det inte är lika kul;)

Förresten! Underbara Simon skall fixa till min blogg! Hur glad blev jag inte då? Eftersom jag inte fattar hur man gör även efter att Alexander förklarade för mig så bad jag om hjälp istället. Himla bra med vänner som vill hjälpa en sån som jag=)

Dags för mig att ta tag i sakerna så dom blir gjorda.

Kramisar!

En solig påskafton

Idag vaknade jag  05.38 och var pigg?! Vad hände där? Fick tyvärr inte gjort så mycket bra saker för det. Typiskt. Hade egentligen behövt städa innan vi åkte till Stenungsund, till Axels farmor och farfar. Blev ett Zumba-pass iallafall. Inte fy skam=) 

Ja dagen har vi spenderat i ett soligt stenungsund med Axels farfar(farmor jobbade), Sandra och Eddie. Axel gillar Sandra en del. Han kan bara sitta och stirra på henne med halvöppen mun, för att sedan lysa upp med världens största leende när hon pratar med honom. Precis som med Malin, min syster. Konstigt det där. Vissa människor har något speciellt, som barn tycker om.

Han fick en jättefin jacka från Name it i påskpresent från farmor och farfar. Från mormor och morfar fick han ett par jeans -som kan göras om till shorts- , en blå-vit randig piké och ett par blåt-vita skor. Allt från H&M. Lägger upp bilder imorgon. Är så trött nu så jag måse krypa till sängs. Imorgon bär det av till Onsala för att träffa mina föräldrar, syster och mormor:) Godnatt och hoppas ni haft en alldeles underbar Påskafton!

Kramisar

RSS 2.0