Arg!

Jag är arg som ett bi!
Har mått riktigt dåligt i flera veckor nu. Jag kan inte sova pga foglossningarna och får kämpa i mig lite mat. Något måste jag få i mig om jag skall fixa en förlossning. Statusen idag: Jag hade aldrig orkat.

Har besökt läkare 3 ggr på 2 veckor, men nu har jag fått nog.
Sist sökte jag för att jag hade ont i övre delen av magen och då kom dom fram till att barnet låg så dumt till att jag hade fått falska gallstensanfall.. äh? Typiskt mig. Läkaren sa då att det var ju såklart för att barnet var så stort..

Igår var jag på östra igen efter en natt med huvudet i toaletten. Jag hade knappt fått i mig mat på några dagar. Får en dryg j*kla läkare, som skriver ut svaga illamåendetabletter. What!? Exakt samma tabletter jag fick utskrivet i början av min graviditet med Axel, då dom trodde att mitt illamående var mer psykist än fysiskt. Yeah right. För det har nog inte alls att göra med att barnet trycker på alla mina organ. Han lyssnade inte ett ord på vad jag sa skulle jag tro. &%¤%=?! IDIOT
Så idag samlar jag nya krafter för att prata med min BM. Om jag är redo vill jag bli igångsatt NU. Kan ju inte vara meningen att man skall behöva må såhär.
Aldrig mera östra sjukhuset dock. Har nog aldrig blivit så dåligt bemött, som där.


Lilla Axel är go i alla fall:) Kramas massor!
Tur att Alexander är hemma, annars hade jag blivit djupt deprimerad.

Hoppas på bebis nästa gång jag skriver.

v 37+4

Känns något hemskt när jag SER hur mycket magen växer varje dag. Har fått bristningar under naveln också. Typiskt. Jag trodde jag skulle klara mig utan dom denna gången också... Nooooo waaaaaay.

Har haft sammandragningar hela tiden det sista dygnet. Vissa har gjort redigt ont, så förhoppningsvis är det ett tecken? Känns, som om att jag blivit 20 cm bredare, över rumpan. Jag är säker, min höft är numera två höfter.

Annars har inte dagen varit speciellt givande. Axel skulle pussa mig men slant, så jag har nu mer en bula under mitt vänstra ögonbryn och mitt högra bröst bet han i så det började blöda (Ja, jag hade kläder på mig). Dom har sylvassa tänder dom där små busungarna. Efter Axels tappra försök att bortförklara sig inför sin något arga mamma så blev vi vänner igen. I alla fall de närmsta tio minutrarna innan han försökte välta TVn.
Han vet PRECIS vad han får och inte får göra. Men nu kan jag slappna av lite. Min vackra lilla ängel ligger och sover sött nu och kommer förhoppningsvis göra det hela natten! Jag ska kika på några Glee-avsnitt och sedan sova.
Imorgon blir det till att handtvätta lite kläder i badkaret då motorn på tvättmaskinen gick i sönder igår. Ja.
Hela jag är en positiv energikula just nu. Inte.

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

// Vattenbomben

RSS 2.0