Jag har 10,5 kilo kärlek här hemma!

Den är ändå inte dålig;) Nu har han blivit 6 månader gammal och vägt in på 10,5 kilo;) Hjälp! Men vad är inte mysigare än en rund bebis?

Bloggandet har kommit efter lite tyvärr. Jag vaknade med migrän i lördags, hemskt! Så jag kunde inte jobba, utan jag låg i sängen hela dagen istället. Men jag gick till jobbet i söndags ändå. Härligt med lite extra pengar. Alla mammalediga vet vad jag menar;) Vi ska till Gotland i sommar också och då gäller det att ha lite money.

Åkte till mammis och pappis i måndags för att pappa tog våran bil till jobbet igår för dom skulle göra 6000-mil servicen på den. Så istället för 4000kr gick det på 2000. Grymt bra, tack pappa! Igår var Axel ganska gnällig. Ville inte sova, inte sitta, inte ligga, inte leka, nen äta,ja... Såklart han ville det. Han älskar ju mat, haha.
Min syster frågade mig om jag sett Twilight - New moon.  Jag sa nej, för jag tyckte den första var grå och tråkig. Då sa hon något, som verkligen stämmer in på vem jag är : -"Sara, allt kan inte vara rosa och romtanisk-komedi". Dom som känner mig väl förstår nog vad hon menar med det;)

Nu skall vi sjunga med i Babblarna. Axel tycker om dom!

God kväll;)

Friday

Har inte alls mått bra idag. Känner mig riktigt sjuk! Kanske är att jag inte fått sova så bra det sista. Axel har börjat skrika i sömnen minst en gång i timman. Min stackars skrutt. Ibland hjälper det inte att ge honom nappen utan jag får ta upp honom och vagga honom också. Lilla lilla gosegris.

Dagen idag har därför blivit väldigt lugn. Vi gick en sväng och köpte regnskydd till barnvagnen eftersom jag tappat det andra. Lite typiskt mig att vara så klantig. Nu ligger jag här och jäser i soffan efter att ha proppat i mig räkor. Usch, jag gillar inte den äckliga mättnadskänslan. Men är man korkad så man äter huuur mycket, som helst, så får man skylla sig själv=) Imorgon skall jag iallafall jobba! det ska bli riktigt kul!! Är ganska bra att komma hemifrån lite också. Man kan behöva det ibland. Alexander får ju lite egentid med Axel också. Imorgon skall dom åka och hälsa på Axels farmor och farfar efter att dom lämnat av mig på jobbet.

Det finns säkert några, som undrar, varför vi döpt våran lillkille till Axel när hans pappa heter Alexander. Dålig fantasi? Nee. Vi visste att vi skulle få en liten kille efter ett köns-ultraljud i v 26. Vi hade pratat lite om Vilgot eller Elias. Men när han kom ut så visste jag verkligen inte. Han var absolut inte en Elias. Inte riktigt en Vilgot heller men jag gillar det namnet så mycket. Så när jag satt och ammade lillen i en sjukhusstol utbrister Alexander :"Han skall heta Axel. Han ÄR en Axel". Så ja lillen heter nu Axel och Vilgot i andranamn. Får vi en son till nästa gång vill jag att han skall heta Melwin. Tycker det är gulligt=) Blir det en tjej så har jag ingen aning alls. Sjukt svårt. Elvira kanske.. Mnjaa.. Äh! Skall inte tänka på det nu!! Minst 1 år kvar tills dess iallafall:)

Väntar bara på Solsidan nu sen skall jag sova. Jag är trötttrötttrötttrött!





Han ser vad som är pågång lillfisen! "Mat,mat,mat!!!"

Idag blir det allvar!

Yes! Inget mer godis eller onyttigheter för min del! Tur att man inte är ensam om det=) Gick med  Denise på hennes mål mot nyttigheter! Är så himla lätt att trilla dit när man bara går hemma hela dagarna. Nu tänker jag vara stenhård. Jag går ner i vikt redan men nu kanske jag kommer gå ner lite mer. Hoppas hoppas.

Pratade med en kompis om igår. Hon ville vänta med barn tills hon var 30. Då skule hon vara redo. Hur vet hon det? Jag tror aldrig man är "redo" för att skaffa barn någongång egentligen. Det är en såpass stor omställning ändå. Sen kan man ju inte veta om man har fast sällskap heller. Skall man bar ta första bästa på krogen då eller? Haha, vilken diskussion vi hade, men shit vad vi skrattade!
Vill att min prins skall få ett syskon 2011=) Men vi får väl se...

Jag och Axel lyssnar på Abba nu=) Vi lyssnar på Glee också. Jag tar den "glada" sara-musiken medans A får spela sin hårdrock för våran lille gubbs. Älskar musik gör han iallafall min gris!

Nä nu skall jag ta hit iprenmannen för min dumma huvudvärk!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0