Tvätta tvätta städa

Gör man något annat? Lagar mat kanske, haha!
Blev en riktigt bra natt inatt, fisen sov heeeela natten. Han vaknade ett par gånger mellan 19 och 22.. Skrek som bara den så jag tog upp honom så han fick lugna sig lite sen la jag ner honom i sängen igen och sa godnatt. Gissa vad? Han somnade om jättesnabbt båda gångerna. Jippie och så vaknade han kl 07 idag. Himla bra.
Kommer sakna honom idag när jag skall vara ifrån honom. Jag kommer inte sova hemma heller eftersom det inte går några bussar hem. Markus bäddsoffa is the shit!

Såg 20e avsnittet av Glee förut också. Älskar verkligen den serien!
Nej dags för att ge Axel lite banan och få upp sjusovaren från sängen. Det förstnämnda är ingen match men det andra, hjälp.. Får ta i med hårdhandskarna om han skall gå upp överhuvud taget.. Moahahahaha!


Längtar tills imorgon

Ojoj vad dålig jag är på uppdatering men jag har varken haft ork eller tid. Så är det ibland. Skall på SATC 2 imorgon!!!!!! Jippie:) Ser verkligen fram emot det. Skönt att bara tänka på sig själv ibland. Blir först lite rosé och första filmen hemma hos Markus med två andra snyggingar(!) också. Himla nice!=)
Axels farmor kommer hit och passar honom tills dess att Alexander kommer hem från jobbet:) Har haft lyxen att ha Alexander hemma i en vecka nu unde hans långledighet. Mys! Men nu är det tillbaks till verkligheten igen;)

Var på BVC igår och Axel är nu 73cm lång och väger ...... 11900g!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahaha fast han hade ju prcis ätit så man kan väl räkna med 11500g. Men ändå=P Helt sjukt! Han har vuxit så mycket och det har hans vilja också. Har han bestämt sig för att inte sova så ligger han bara och skriker. Har testat med att ta upp honom och genast har han blivit suuuuperglad! Så nu är det Axels vilja mot mammas. Kör nu med 5-minuters-metoden och jisses vad den hjälper bra!! Eftersom Axel inte tycker om att somna brevid oss eller i famnen så har det varit perfekt! Inatt vaknade han inte en enda gång utan han sov som en gris:) Vi får se hur det går ikväll. Spännande!

Nu vaknade han! Man blir trött av att busa med Max våra grannars barn, som är 3 år=)

Nu ska vi hänga tvätt, jippie!

VARMT

Det har verkligen varit varmt ett par dagar nu. Hjälp hjälp! Hahaha hade ingen aning om hur jag skulle klä Axel men en massa solskyddsfaktor och tunna kläder så löste det sig. Han är väldigt varmblodig den lilla skrutten.
Hade en riktigt härlig dag i Kungsbacka igår med mormor och mamma. Åt en räksallad hos mormor och även Axel fick lunch. Fast han tyckte inte det var så roligt att sitta still när gammelmomor hade så mycket roliga saker man kunde ta på. Lite roligt med nya miljöer. Efter det blev det en liten shoppingtur på Kungsmässan. En solkeps, strumpor, två bodys och ett par byxor. Jag kunde inte låta bli:)


Såhär fin var han i början av dagen...


Sen spydde han(som vanligt) och det blev en
tröja och endast blöja på. Han trivdes bra i det;)


Idag har vi varit på Me&I-party. Det är homeparty med kläder för barn och mammor:) Lite väl dyrt men en t-shirt med fotbollar på kommer snart hem till oss:) Efter det blev det en lunch hos Therese och Elsa. Elsa är för övrigt dunder-söt:) Hon lånade Axels gåstol och att int jag dog av skratt. Hon såg ut, som en gammal tant, som var ute och gick med rullator! Hahha.


Hon hjälpte Axel med nappen också ;)

Senare delen av dagen har bestått i mamma- och pappamys plus en liten promenad till affären för att handla lite mat:) Vi har klarat oss från regn (bortsett från en liten regnskur på 2 minuter) hela dagen. Gött moooos:D

Nu är det dags för ett avsnitt Vänner innan jag och min stora älskling somnar.




Linslus - Gör sig till för kameran, haha!




Mormor om du läser detta så mailar jag bilder till dig imorgon



Solskyddfaktor-tajm

Hihi alldeles inkletad i solskyddfaktor.

Idag skall vi hem till min mormor och hälsa på. Tänkte att jag skulle ta med gåstolen så Axel kan springa omkring och titta på allt häftigt, om hon har hemma:)
Han är så go min paj. Just nu sover han så jag tänkte passa på att göra mig iordning!

Ny vagn! :)

Nu har vi köpt vår nya vagn så nu har vi två;) En trehjuling och en fyrhjuling med svängbara hjul fram. Jippie. Efter många om och men. Gillar inte att man inte kan se lilla Axel i trehjulingen men det kan jag ju i den nya.

Idag har Melissa och lilla Charlie varit på besök. Så himla mysigt! Hur söt är inte Charlie då?? Åh så liten och go och glad, en riktig bebis. Min klump tyckte att den nya lilla krabaten var otroligt intressant och dom hade en konversation. Axel med sina konstiga, olika läten och Charlie inflikade med ett litet leende då och då:)
Axel sover sen ett tag tillbaka då han höll på att somna i badet. Min älskling.

En bra start på veckan iallafall. Blir till att träffa lite kompisar, som jag inte träffat på länge, i veckan. Skall bli trevligt:)

Ha en bra kväll och glöm inte Hollywood-fruarna, yeah!




Nya vagnen=)



Badkillen

Ål-tag

Nu har det börjat!! Lilla Axel har idag, för första gången, ålat sig fram hela 5 cm:) Min gubbse. Fast det verkar också vara ganska kul att snurra runt, runt, runt på magen, hihi.

Ja, vi har tillbringat två nätter hos mamma och pappa. I torsdags hjälpte Alexander och Nielsen mamma och pappa att putsa deras grund. Åh så fint det blev!!!! Dom är duktiga dom små liven;) Dock sträckte Alex sin rygg till följd av det hela, stackarn. Fast med lite Zon gel så har det nästan gått tillbaka helt. Tur det.

Annars har det varit lungt och stillsamt. Mamma jobbade igår och pappa agerade taxi, så jag och Axel hade nästan hela dagen för oss själa:) Det blev lite gungning i hans nya röda gunga och mys med bebisskratt på en filt i det gröna:) Låter helt underbart och det var det också, MYCKET!
Jag har även börjat införa lite nya sovrutiner. Ingen power-nap efter halv fyra-fyra för då sover han 12 timmar i sträck på natten istället och det tycker jag är bättre för honom. Kanske och då menar jag kanske, så sover han snart en lite längre stund efter lunch mitt på dagen istället. Det hade ju varit kalas-bra:)

Förresten om vädret nu var bra igår så var det inte det idag mitt på dagen. Fy bubblan säger jag bara. Har inte alls varit avundsjuk på Linda, Michel och Tinde, som befinner sig i ett varmt och soligt Spanien.
Jag, flax, mamma och min syster Malin tog oss en promenix -i ösregn- bort till en Vernissage, som min gulliga faster Kerstin anordnat med hennes kollega. Dom har gjort iordning så mycket gamla möbler till något fantastiskt fint! Åh jag ville ha allt, som fanns där. Kommer definitivt att besöka dom igen!
När vi kom hem igen, som dränkta katter, så kom faster Annelie och kusin Emma på besök en stund. Så roligt! Axel är nog lite kär i både Malin och Emma tror jag. Han kan bara sitta och titta på dom i evigheter. Sötfisen.
Nu är vi hemma i Torslanda igen vilket är ganska okej det med. Hoppas på en solig dag imorgon!

Önskar en fortsatt bra helg. Här skall iallafall lamporna släckas för lite sömn

Natti natt! zzzZZzzzzzZzzzZZzzz

Kram

Måndag.

Nu är det redan måndag igen! Vart tar dagarna vägen? Vi var, som  sagt, i Danmark i fredags och det var en trelig dag:) Jag har aldrig någonsin spelat på en enarmad bandit så i fredags var första gången. Haha vann en del iallafall:)
Axel var supergo hela dagen och charmade alla på båten. Han har faktiskt ätit päronpuré utomlands nu;)

Resten av helgen har jag jobbat. Det har varit huuuur mycket folk som helst så jag har varit en aning trött när jag kommit hem. Men kul är det:) Axel var med pappsen hos farmor och farfar igår, så dom hade det bra:)

Sitter här och funderar över vagn.. Fortfarande! Jag vill gärna ha en fyrhjuling fast dom främre skall vara svängbara. Vi var och kikade lite på det förra veckan men vi tyckte att dom flesta var så sjukligt breda!! Mjaa svårt det där!
Blir nog en babytravel milano för den är inte så dyr, inte bred, har svängbara framhjul och klarar många kilo;) Är bra med tanke på min guldklimp:)

Känns som om hela dagen har gått åt till att vara i telefon. Försäkringskassan, ikea lite mer ikea, lite karin och IKEA! Blir så trött ibland när inget stämmer. Är det första gången någon har varit föräldraledig där kan man ju undra. Fast jag vet att svaret är nej. Aja det är bara att bita ihop och vara trevlig ändå för jag får ju ett glatt småländskt  bemötande tillbaka.

Dags för mig att hälsa på våra nya husdjur MYRORNA. Jajamensan, sådana vackra hudjur har vi fått. Dom är svarta och Axel älskar dom. Dock är hans far och köper döda-myror-medel nu så vi slipper se dom. Vi vet att dom kommer från avloppet i köket så nu blir det krig!
Hoppas att denna vecka blir lika bra som förra:)






Danmark över dagen

Idag blir det en tripp till Danmark i det mycket härliga vädret.. NOT! Varför skulle det vara molnigt idag när det var så fint igår? Blir så trött!
Natten till igår var inte rolig:( Min lilla flax blev ledsen varje timma.. Exakt.. Blev inte mycket sömn. Inatt var det bättre men han vill inte ligga själv och inte heller sova när han brukar.. Han somnade 22.00 igår och ja, han vaknade nu;) Hör lite prat från vårt sovrum:) Det är så hemskt när dom små minisarna mår såhär:( Sover eller sov era barn sämre vid tandsprickning? Hela prinsens dygnsrytm är ju helt rubbad!

Bjuder på ett par fina bilder från igår på mina älsklingar:)



Hej pappa!





Ax har ont i munnen:(

Åh vad ont han har. Grät sig igenom dagen igår idag har det varit lite bättre, men han är väldigt ledsen:( Gör så ont i mig när han är så ledsen. Inte ens Babblarna hjälper!! Alvedon är räddningen!

Idag har lilla familjen varit på Allum och shoppat loss! Hittade lite söta kläder till Axel på H&M. Fast det mest sensationella var nog att Alexander köpte en mörkrosa t-shirt. YES YES YES, Jag har äntligen lyckats! Lite färg förgyller vardagen, eller? Den här gången blev det inget till mig.. kände mig uppsvullen och ful så var inte riktigt på shoppinghumör. Jag hatar att ha IBS.
Falaxel fick träffa Jennie också. Hon är en gammal kompis till mig och jag har inte sett henne sen studenten. Hjälp vad tiden springer iväg!! Axel tyckte om henne, hon är ju blond;)
Ja a det var väl min dag och den avslutades med grillning för en stund sen. Gott gott gott!

Hoppas dagen varit bra. Imorgon är en annan dag och jag hoppas den blir utan skrik och med en TAND!

Hejsvejs!

Seg-Sara

Jaa.. Seg är väl det minsta man kan säga. Har haft fullt upp hela helgen så det har inte blivit något bloggande.
Har varit hos grannen och hennes två söta små pojkar hela eftermiddagen. Mys! När vi kom hem så var Ax dundertrött och superklängig så det blev en flaska välling och sedan bums i säng. Min lilla buskille!
Får bli en bättre update imorgon när jag är lite mer vaken:)

Hoppas på en underbar dag imorgon också:)


Kramar

RSS 2.0